Kapcsolat

3910 Tokaj,

Bajcsy-Zsilinszky Endre út 5.

 

Tel./Fax.: +36-47/353-743 vagy +36-20/539-5436

E-mail: info@tokajvarhotel.hu
 

Aktív pihenés

Kerékpározás, síelés, vizitúrázás és
hőlégballonozás - ez is Tokaj!

Az aktív turizmus szerelmesei számára igazi paradicsom

 

A Tisza és a Bodrog valóságos ökosztráda! A hullámterek, árterek, holtágak és ezekhez kapcsolódó gazdag növény- és állatvilág, az aktív turizmust szeretők  kiváló célpontja. A két folyó vízitúra-útvonalai, a halban és vadban gazdag horgászvizek és vadászterületek a hobbiturizmus rajongóinak kínál nagyszerű programokat. Felejthetetlen élményekben lesz része a kalandturizmust, madármegfigyelést, a kerékpározást, a strandolást kedvelőinek is.

Napfény, víz, homok….

Kellemes élmény a tiszai fürdőzés, hatalmas füves napozók, szabadtéri zuhanyzók,vízi bicikli, kajak és kenu bérlésére, a sportot kedvelők pedig a homokos focipályán hódolhatnak szenvedélyüknek.

Kerékpáron...

...is bejárhatóak a Tokaj-hegyaljai és Tisza-parti települések – aki rászánja magát a kétnapos túrára, garantáltan felejthetetlen élményben lesz része. Kiváló kerékpárutak lehet a Tisza partján haladva a gátat mint kilátót használhatjuk a természet megfigyelésére.

A kerékpártúrát csónaktúrával is kombinálhatjuk, hiszen a biciklit kompon vagy kishajón is lehet utaztatni. A sík Tisza-gáton erőnléti edzések és speciális felszerelés nélkül is kerékpározhatunk. A tóhoz saját kerékpárt sem fontos vinni, a túraközpontokban bérelhetünk is teljes felszereléssel, bukósisakkal és gyereküléssel. 

Siklóernyőzés, síelés a tokaji Kopasz hegyen...

Nyaranta jó időben impozáns látványt nyújtanak a Kopasz hegyről felszálló színes  siklóernyősök. Telente jó hóviszonyok esetén kiváló felvonós sípálya működik.